Изберете страница

Грамоти на Гинка Матева

НЧ „Родопски фар 1938” – гр. Кърджали

Диплом на Гинка Матева за златен медал от Балкански шампионат по фолклор „Евро-фолк – Жива вода 2013“ – гр. Хисаря

Диплом на Гинка Матева за присъдено звание „Балкански шампион“ от Балкански шампионат по фолклор „Евро фолк – Жива вода 2013“ – гр. Хисаря

Грамота на Гинка Иванова Матева за участие в Първия Балкански фолклорен фестивал „Неделино 2013“

Грамота на Гинка Матева за отлично представяне на Националния тракийски събор – Кърджали, 2013 г., 2014 г., 2015 г.

Грамота на Гинка Матева за постижения в представянето на Единадесетия национален събор на българското народно творчество, Копривщица 2015 г.

Грамота  Гинка Матева за участие в X национален тракийски събор „ Богородична стъпка“ , Старозагорски минерални бани 2015 г, 2016 г.

Грамота на Гинка Матева за подготовка и участие на ученици в национален конкурс „Музикални награди“ 2016 г, гр. Кърджали

Грамота на Гинка Матева за участие в Шестнадесети национален фолклорен фестивал Неделино – 2017 г.

Удостоверение на Гинка Матева – СРЕБЪРЕН МЕДАЛ от Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен в международно участие – Неделино 2017 г.

Почетна грамота на Гинка Матева от Първия национален фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“, гр. Казанлък 2017 г. за принос в съхранение и разпространение на българския фолклор и традиции

Почетна грамота на Гинка Матева от Третия национален фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“, гр. Казанлък 2018 г. за принос в съхранение и разпространение на българския фолклор и традиции.

Грамота за принос в съхранението и популяризирането на българския фолклор на Гинка Матева в XVIII национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“, Стара Загора , 2018Г.

Почетна грамота на Гинка Матева за отлични педагогически качества и изключителен принос в развитието, съхранението и популяризирането на българския музикален и танцов фолклор,  в Национален фолклорен събор на народното творчество „Свети Константин“ , Пещера , 2018 г.

Почетна грамота на Гинка Матева от Третия национален фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“ за принос в съхранение и разпространение на българския фолклор и традиции, гр. Казанлък, 2018 г.