Изберете страница

Представяне на „Приключенията на Златноелечко”- Маргарита Павлова с ученици от 2-ри клас на ОУ „Васил Левски“ – 10.05.2022г.

НЧ „Родопски фар 1938” – гр. Кърджали

    Представяне на „Приключенията на Златноелечко”- Маргарита Павлова с ученици от II клас на ОУ „Васил Левски“

На 10.05.2022 г. в библиотеката на  НЧ „Родопски фар 1938” по проект „Учим и творим” в рамките на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот” се включи отново със своята книжка „Златноелечко” детската  писателка Маргарита Павлова, във връзка с Националната седмица на четенето и предстоящия Ден на библиотекаря. Тя по интересен и много забавен начин разказа за приключенията на Златноелечко пред учениците от II клас към ОУ „Васил Левски” с ръководители Неше Сюлейман и Марияна Митрева. Прочетени бяха приказки от сайта на  Златноелечко някои от дванадесетте занимателно – образователни приказки , които представиха вълшебният свят на главните герои : щуреца Златноелечко , пчелата Медовина, къртицата Поразия , щипалката Щрак , бръмбъра  Майчо и други приятели на Щурчето. Децата се повеселиха в детския кът закупен по проект „Учим и творим” на НЧ „Родопски фар 1938” и ще я очакват отново.

Настоящият проект „Учим и творим” се осъществи благодарение на най-голямата социално отговорната инициатива на Лидл България „Ти и Лидл за по-добър живот”, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи” и Български дарителски форум